logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Image alt 1

Uitlijnen
van de werkplaats

Perfecte Uitlijning bij Multi Merk Dealer Lanting! 
Bij Multi Merk Dealer Lanting begrijpen wij het belang van een juiste wieluitlijning voor de prestaties en veiligheid van uw voertuig. Onze deskundige technici gebruiken geavanceerde apparatuur en nauwkeurige methoden om ervoor te zorgen dat uw wielen perfect uitgelijnd zijn.
 
Wat bieden wij:
- Geavanceerde 3D – laser uitlijnapparatuur: wij maken gebruik van de nieuwste technologieën om de uitlijning van uw wielen nauwkeurig te meten en aan te passen, zowel voor personenauto's als lichte bedrijfsvoertuigen.
- Deskundige uitlijning: ons ervaren team voert een grondige analyse uit en zorgt voor een precieze aanpassing van de wielstanden, waardoor slijtage aan banden wordt geminimaliseerd en de handling van het voertuig wordt verbeterd.
- Optimalisatie van rijeigenschappen: een correct uitgelijnd voertuig zorgt voor een soepelere rit, verbeterde brandstofefficiëntie, verhoogde veiligheid en voorkomt scheef afslijten van uw banden. 
 
Vertrouw op Multi Merk Dealer Lanting voor professionele wieluitlijning die de prestaties van uw voertuig verbetert en uw rijervaring optimaliseert. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak.

Werkplaatsafspraak
plannen?

Vragen of bijzonderheden?
Wij staan klaar om je te helpen.

info@mmdlanting.nl 0591-312220
instagram Volg ons op Instagram
Morgen Internet - Zorgeloos website