logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Image alt 1

APK
van de werkplaats

Complete APK-Keuringen voor personenwagens, bedrijfswagens en campers bij Multi Merk Dealer Lanting!
Bij Multi Merk Dealer Lanting verzorgen wij APK-keuringen voor verschillende merken voertuigen, waaronder personenwagens, bedrijfswagens en campers. Onze ervaren keurmeesters voeren grondige inspecties uit om te zorgen dat uw voertuig voldoet aan de wettelijke eisen voor veiligheid en milieuprestaties, ongeacht het type.
 
Wat wij aanbieden:
- APK voor verschillende voertuigen: ongeacht of het nu gaat om uw personenauto, bedrijfswagen of camper, wij zorgen voor een professionele keuring volgens de geldende normen.
- Grondige controle: onze keurmeesters voeren een gedetailleerde inspectie uit van alle essentiële onderdelen om te verzekeren dat uw voertuig aan de APK-eisen voldoet.
- Oplossingsgericht advies: als er reparaties of aanpassingen nodig zijn om aan de keuringseisen te voldoen, voorzien wij u van deskundig advies en uitvoering van benodigde werkzaamheden.
 
Of het nu uw personenwagen, bedrijfswagen of camper is, vertrouw op Multi Merk Dealer Lanting voor professionele APK-keuringen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw APK-afspraak te plannen voor elk type voertuig!

Werkplaatsafspraak
plannen?

Vragen of bijzonderheden?
Wij staan klaar om je te helpen.

info@mmdlanting.nl 0591-312220
instagram Volg ons op Instagram
Morgen Internet - Zorgeloos website