Automatische transmissie spoelen

Ook een versnellingsbak is een vernuftig stukje techniek met veel bewegende en draaiende onderdelen. Dat geldt zowel voor een handgeschakelde als ook voor een automatische bak. Het apparaat is met veel zorg en aandacht ontworpen en in elkaar is gezet met het doel om jarenlang mee te gaan zonder er al te veel aandacht aan te besteden. Toch heeft ook een versnellingsbak zo nu en dan extra aandacht nodig en kan op den duur minder soepel gaan schakelen. Meestal betekent dit dat de olie ververst moet worden. Ook bij extreme belastingen, temperatuurverschillen of na een flink aantal kilometers is een servicebeurt nodig om u weer dat extra stukje zekerheid en rijcomfort te bieden.

Wilt u even spoelen?
Het spoelen van een versnellingsbak is bij een oliewissel ook vaak nodig omdat de zwaartekracht alleen niet voldoende is om alle oude olie en achtergebleven vuil uit alle kleine hoekjes en kanalen te halen. Met ons spoelapparaat gaat er dan vloeistof in en uit en aan de kleur ervan is dan te zien wanneer er geen vuil meer meekomt.

Maak een afspraak voor het spoelen van de automatische transmissie.
Bel MMD Lanting R&O op 0591-312220 of vul het contactformulier in.

Onderhoud

Om uw auto perfect te onderhouden en te repareren, is alle moderne apparatuur aanwezig in onze werkplaats. Onze gediplomeerde monteurs onderhouden elk merk en type auto; ook nieuwe auto’s.

Lease en financiering

Wilt u een nieuwe (bedrijfs-) auto aanschaffen, maar heeft u niet direct de financiële middelen beschikbaar? Wij hebben voor u het Multi Merk Dealer Lease ontwikkelt op basis van Financial Lease.

Direct contact

Neem nu gemakkelijk en snel contact met ons op. Ook via WhatsApp! (zie Whatsapp button links op de website)

 

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
08:00 – 18:00
08:00 – 18:00
08:00 – 18:00
08:00 – 18:00
08:00 – 18:00
09:00 – 16:00
Gesloten

 

MMD Lanting R&O

Mogelijk gemaakt door Mobilox